Managed hosting door True

Aces Direct wint bij West-Brabant West

 

samenwerking

Het Tilburgse Aces Direct heeft de aanbesteding voor de levering van hardware aan ICT Samenwerking West-Brabant West mede gewonnen. Deze samenwerking beheert bijna 2500 werkplekken op vijfentwintig verschillende locaties voor vier gemeenten. Naast Aces Direct zijn ook Switch IT Solutions en Scholten Awater geselecteerd als mantelpartijen.

Het betreft de aanbesteding 'ICT-hardware, end user devices, randapparatuur en supplies'. De looptijd van het contract bedraagt drie jaar met een optionele verlenging van één jaar. De totale waarde ligt naar schatting rond de vijfhonderdduizend euro.

De ontstane ict-samenwerking tussen de gemeenten Bergen op Zoom, Etten-Leur, Moerdijk en Roosendaal is vastgelegd in de zogeheten gemeenschappelijke regeling ICT Samenwerking West-Brabant West. Sinds augustus 2015 neemt dit samenwerkingsverband het ict-beheer en -onderhoud van gemeenten uit handen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5933205). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.