Managed hosting door True

DNB selecteert Comparex, Insight en SoftwareOne

Europese financiële instanties kunnen aanhaken

 

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft drie contractpartners geselecteerd in zijn Europese tender ‘IT Software Portfolio Management and Reseller-services’. Het gaat om Comparex, Insight en SoftwareOne die de komende zes jaar alle standaard software en de bijbehorende dienstverlening leveren. Het bijzondere aan deze overeenkomst is dat het een geclusterde opdracht betreft, waarbij de andere Europese centrale banken en Europese financiële instituties kunnen aanhaken.

De drie geselecteerde partijen mogen zich inschrijven in minicompetities, die voor iedere nieuwe aanvraag wordt gehouden. Op papier heeft deze aanbesteding een geschatte totale waarde van tussen de 75 miljoen en honderd miljoen euro, mits alle Europese financiële instanties meedoen.

Comparex dreigde eerder dit jaar nog met een kort geding tegen DNB omdat de omvangrijke aanbesteding voor standaard software niet rechtmatig zou verlopen. Uiteindelijk trok de licentiespecialist het kort geding in. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5842199). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.