Managed hosting door True

Open Universiteit trekt partners ICT-inhuur aan

 

De Open Universiteit (OU) heeft onlangs de Europese aanbesteding voor ict-inhuur afgerond. Voor de mantel ‘Grootbedrijven’, die direct personeel leveren, zijn aangetrokken Brunel, QNH en Valid. Voor de mantel ‘Intermediairs’, waarbij het gaat om het doorlenen van personeel, is gekozen voor Bergler Flex Solutions, Itaq en Pro-Act IT. Bergler fungeert daarbij als makelaar.

Het betreft een raamovereenkomst van twee jaar; in minicompetities zullen de geselecteerde partijen gaan strijden over het binnenhalen van orders. De OU heeft de mogelijkheid deze overeenkomst twee keer met één jaar te verlengen.

Berger Flex Solutions treedt ook op als contractpartij in het geval de werving door de Open Universiteit is gedaan. Voor de ict-dienstverlener uit Breda betekent het contract een versteviging van de positie in de onderwijsmarkt; een andere recent binnengehaalde klant voor ict-inhuur is Stichting Kennisnet. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5825620). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.