Managed hosting door True

Infotheek sluit contracten hoogheemraadschappen

 

Infotheek heeft een contract met Hoogheemraadschap van Rijnland & Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard gesloten voor een periode van twee jaar met twee optionele verlengingsjaren. Infotheek voorziet de twee Hoogheemraadschappen gedurende deze periode van ict-hardware en ondersteuning op het gebied van it.

Onder deze raamovereenkomst vallen leveringen van hardware en aanvullende dienstverlening. Infotheek verzorgt op het gebied van hardware de levering van onder andere desktops, thin clients, laptops, servers, storage en netwerkapparatuur. Verder verleent het ict-bedrijf gedurende de contractperiode dienstverlening op het gebied van hardwareselecties, de logistieke processen, garantieafhandeling, inname van oude hardware en advies met betrekking tot it-hardware en gerelateerde ontwikkelingen.

Van alle aanbiedingen die het Hoogheemraadschap van Rijnland ontving, heeft Infotheek middels een plan van aanpak de beste invulling gegeven op het gebied van ontzorging, logistiek proces, productontwikkelingen, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, aldus het bedrijf uit Leiden.

Binnen het waterschap wil men zich vooral kunnen richten op de beheertaak en minder tijd besteden aan administratieve en logistieke processen. Daarnaast waren de twee waterschappen op zoek naar een dienstverlener die logistieke processen efficiënt en zo min mogelijk milieubelastend uitvoert. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5779957). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.