Managed hosting door True

Roxit Groep voegt Crotec toe aan portfolio

 

Overname

De Roxit Groep heeft Crotec overgenomen. Dit is een leverancier van geo-oplossingen uit Den Bosch. De Crotec-klanten bevinden zich in vakgebieden als ruimtelijke ordening, basisregistraties, milieu, infrastructuur en veiligheid. Met de overname wil de Roxit Groep uit Zwolle zijn positie in het domein van ruimtelijke ordening versterken. Crotec blijft met zijn producten RoTotaal en C-Sam in grote mate zelfstandig opereren.

Achter de Roxit Groep zit investeerder Main Capital. Die verschaft de leverancier van oplossingen voor de administratie van vergunningen, toezicht, handhaving, ruimtelijke ordening en zaaksystemen kapitaal om de groep te versterken met andere ict-bedrijven die actief zijn voor de overheid, zoals Green Valley en Cebes. Door de bundeling van producten, kennis en ervaring wil de Roxit Groep een completer portfolio op diverse terreinen in het overheidsdomein kunnen aanbieden.

Solide

Rob Steneker, algemeen directeur van de Roxit Groep, stelt dat ‘Crotec een solide bedrijf is met een stevige marktpositie op het gebied van ruimtelijke ordening en geo-informatie. Hiermee versterken en verbreden we ons portfolio op die terreinen. Dit stelt ons in staat om te innoveren en in te spelen op de voortdurend veranderende behoeften van onze klanten.’

‘Voor Crotec is het belangrijk om onderdeel van de Roxit Groep te zijn; hiermee wordt de huidige marktpositie en de vernieuwingen ten behoeve van de omgevingswet geborgd. Maar we zien ook op korte termijn al kansen voor onze C-Sam-lijn in combinatie met het zaaksysteem en websites van Green Valley’, aldus André Sluyter, algemeen directeur bij Crotec. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5775085). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.