Managed hosting door True

Protinus IT wint grote gunning EASP2015

Comparex is andere mantelpartij; SoftwareOne wint perceel 1

 

Award

Ict-dienstverlener Protinus IT is in het kader van de rijksbrede Europese Aanbesteding voor Standaard Programmatuur (EASP) 2015 geselecteerd voor het tweede perceel 'Overige vendors en open source’. Hierbij gaat het om het leveren van software van zo’n honderd verschillende softwareleveranciers met ondersteunende diensten aan talloze organisaties vanuit negen ministeries. Het contract, met een geschatte waarde van ruim 26 miljoen euro per jaar heeft een looptijd van twee jaar, met een optie tot verlenging van maximaal 24 maanden.

Naast Protinus IT is Comparex als tweede mantelpartij geselecteerd. Deze twee partijen moeten de komende jaren in onderlinge concurrentie strijden om de opdrachten. 

Het ministerie van Veiligheid en Justitie trad op als de coördinerende partij, namens de deelnemers uit de negen ministeries. De aanbesteding EASP2015 bestond uit twee percelen: naast perceel twee was er nog perceel één: 'Levering van standaardprogrammatuur & Dienstverlening Microsoft + open source toepassingen gerelateerd aan de pakketten standaardprogrammatuur van Microsoft'. Dit perceel is goed voor naar schatting zo'n acht miljoen euro over twee jaar en is gewonnen door SoftwareOne.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5663683). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Ministerie van Justitie en Veiligheid

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.