Managed hosting door True

Logius kiest partners voor miljoenenklussen

 

Handen schudden

De ict-beheerder van de overheid Logius heeft na een aanbesteding een groep it-bedrijven geselecteerd die voor applicatie- en testdiensten zijn in te zetten. De raamovereenkomst heeft een looptijd van vier jaar. De omvang van het totaal aan mogelijke opdrachten betreft naar verwachting voor applicatiediensten zo'n vijftien miljoen euro per jaar, wellicht oplopend naar dertig miljoen euro. Logius voorziet voor testdiensten jaarlijks zo'n één tot drie miljoen euro uit te geven.

De Europese aanbesteding bestond uit twee percelen. Voor het eerste perceel, diensten voor applicatie(door)ontwikkeling en -beheer, zijn geselecteerd: Atos, Capgemini, CGI, Ordina en Sogeti. De combinatie European Business Process Institute (EBPI)/Netsam heeft een plaats in de 'wachtkamer' toegewezen gekregen en valt in, mocht een contract met een van de andere partijen worden ontbonden.

De winnaars van het tweede perceel, de testdiensten, zijn Capgemini, Sogeti en de combinatie Sysqa/Software Improvement Group (SIG). Atos is volgens de wachtkamerclausule tot reserve benoemd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5591305). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.