Managed hosting door True

Nominaties Nationaal ICT Event bekend

 

Vandaag heeft de jury van de Broos van Erp Prijs en de Nationale ICT Awards de genomineerden bekend gemaakt voor de verschillende awardscategorieën. Tijdens het 4e Nationaal ICT Event op 17 mei zal per categorie een openbare juryronde worden gehouden, waarna 's avonds de winnaars van deze belangrijkste e-business en ICT gerelateerde awards in Nederland bekend worden gemaakt.

Op basis van de inzendingen voor de verschillende awardcategorieën hebben de juryleden de genomineerden per awardcategorie vastgesteld. De volgende organisaties zijn genomineerd:

Voor de Broos van Erp prijs voor beste Startup zijn PKM Solutions (met de toepassing PKMics Suite),  KSYOS (met KSYOS Client Safe),  Izecom (met Izemail) en 3mensio Medical Imaging (met 3viseon) genomineerd. 

Voor de ICT Award voor beste invoering van ICT in de bedrijfsstrategie - categorie Grootbedrijf  zijn partijen genomineerd die op de vraag van een opdrachtgever een project deden. SNT met opdrachtgever SNT, Wisdom TMLC met opdrachtgever NoordNed, Ordina met opdrachtgever Achmea en Canon Nederland NV met opdrachtgever Sanoma zijn in deze categorie genomineerd.


Voor de ICT Award categorie MKB zijn de volgende opdrachtgevers met de door hen aangezochte automatiseerders door de jury benoemd.  Het Organisatieadviesbureau met E-Way out, Rijnja Repro BV met Rijnja Repro BV, de  Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA BV met Bureau Coevering en Maxxus Telecom met Digital-Channel.

Voor de ICT Award categorie Overheid / Non-profit zijn het Flevo Ziekenhuis Almere met KSYOS, de Trombosedienst Eemvallei met Portavita, Synfra met Total Backup en UMC met UMC de gelukkige kanshebbers.

Voor de R&D Innovatie Award voor beste research en development zijn vier partijen genomineerd: Software Improvement Group met de toepassing Software Monitor , Telindus met de toepassing Video Assist Remove Kit,  Telematica Instituut met het Proactive Attentive Support System en SalesManager Mobile Solutions met het SMS Mobile RAD FrameWork.

De ICT Personality Award zal door de voltallige hoofdjury worden gekozen. Hiervoor kunnen wel kandidaten worden voorgedragen, maar worden geen genomineerden bekendgemaakt.

De ICT Publieksprijs wordt bepaald door de keuze die de lezers van de vakbladen van VNU maken, uit alle genomineerde bedrijven.

Tijdens Het Nationaal ICT Event op 17 mei 2005 zullen de genomineerden in de verschillende categorieën zich presenteren voor de hoofdjury en het publiek tijdens een openbare juryzitting. Daarnaast zal het inhoudelijke dagprogramma diverse deskundigen aan het woord laten die hun visie geven over de invloed van ICT-toepassingen voor het succes van hun bedrijf of organisatie.
De awards worden ’s avonds op een feestelijk diner voor genodigden uitgereikt.

Het Nationaal ICT Event heeft als doel het gebruik van ICT-toepassingen te stimuleren en een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat rond ICT en e-business in Nederland. Het evenement verbindt daarbij tal van organisaties en personen, die actief betrokken (willen) zijn bij de ontwikkeling van ICT en ICT-toepassingen.

Het Nationaal ICT Event is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, ICT~Office en Media Plaza en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de partners VNU Business Publications en VNU Exhibitions.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/538515). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.