Managed hosting door True

Zegveld neemt taken Thissen over bij KING

 

Algemeen directeur Tof Thissen van gemeentelijke ict-begeleider Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) stopt per 1 april. Zijn taken worden overgenomen door Larissa Zegveld, die nu ook directeur van de organisatie is. Thissen vertrekt naar het UWV, waar hij is benoemd tot directeur van de divisie Werkbedrijf. Hij volgt in deze functie André Timmermans op die eind vorig jaar bij UWV vertrok.

Tof Thissen (1957) is op dit moment nog algemeen directeur van het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten, een initiatief van VNG om de dienstverlening van gemeenten aan burgers en bedrijven te verbeteren. Daarnaast is hij sinds 2004 namens GroenLinks lid van de Eerste Kamer, waarvan hij ook fractievoorzitter is. Zijn aandachtsgebieden zijn onder andere beroepsonderwijs, sociale zaken en werkgelegenheid, arbeidsmarkt en pensioenen en AOW.

Thissen heeft een uitgebreide staat van dienst in de sector sociale zekerheid en in het openbaar bestuur. Zo was hij voorheen onder andere bestuursvoorzitter van Divosa (vereniging van managers in lokale uitvoering van werk, inkomen en zorg) en jarenlang gemeenteraadslid en daarna wethouder in zijn woonplaats Roermond.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5222214). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.