Managed hosting door True

Venlo trekt Scholten Awater opnieuw aan

 

De gemeente Venlo heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot hardware voor eindgebruikers gegund aan Scholten Awater. Het betreft de levering van smartphones, tablets, accessoires en aanverwante it-dienstverlening. Het tweejarig contract heeft de mogelijkheid om tweemaal een jaar te verlengen. De totale geraamde contractwaarde van de aanbesteding bedraagt circa 530.000 euro. Venlo is een bestaande klant voor Scholten Awater.

De it-dienstverlening bestaat onder andere uit het configureren van de hardware en/of software; de milieuvriendelijke vernietiging van apparatuur en het voorzien van de toestellen van de nieuwste firmware/software.

In het aanbestedingsproces, waaraan vijf partijen meededen, werd speciale aandacht geschonken aan het bestelproces. Medewerkers moeten in staat zijn om via een webwinkel van de leverancier de producten en diensten te bestellen.

De gemeente Venlo is de centrumgemeente van Noord-Limburg en telt honderdduizend inwoners. Er zijn negenhonderd medewerkers werkzaam bij de gemeente.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5215209). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.