Managed hosting door True

RDW blijkt trouwe klant van Centric

 

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) in Veendam heeft Centric opnieuw aangesteld als it-partner voor de inhuur van externe medewerkers. De Goudse automatiseerder is al jarenlang actief als detacheerder voor de RDW. Bovendien bemant Centric sinds 2011 de servicedesk voor deze rijksdienst. De nieuwe overeenkomst voor ict-inhuur heeft een looptijd van één jaar met drie maal de optie op verlenging met een jaar.

De aanbesteding betreft de inhuur van medewerkers voor werkzaamheden op het gebied van testen, infrastructuur, ontwikkeling, beheer en projectmanagement. Als winnaar van deze aanbesteding is Centric nu samen met Atos, CGI en Sogeti tot de voorkeursleveranciers van het ICT Bedrijf RDW. Dat onderdeel s verantwoordelijk voor het beheer en innovatie van de it-systemen van de RDW.

In 2011 nam Centric alle servicedeskactiviteiten over bij de RDW voor alle werkplekken. Een jaar eerder werd de ict-dienstverlener geselecteerd als een van de toen nog vele ict-inhuurpartners van de rijksdienst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5205065). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.