Managed hosting door True

CVZ stelt adviseurs en applicatiebouwers aan

 

Het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) heeft voor de komende drie jaar drie ict-adviseurs en drie applictieontwikkelaars en –beheerders aangesteld. Een combinatie van Twijnstra Gudde en Informaat, Lost Lemon en PwC Advisory helpen CVZ met advies, conceptvorming en ontwerp van ict-diensten. Caesar Accounts, Cimsolutions en Ordina worden verantwoordelijk voor de applicatieontwikkeling en het applicatiebeheer van maatwerkapplicaties. Het contract kan met twee jaar worden verlend.

Het CVZ kiest ervoor om ict-diensten uit te besteden om snel en flexibel in te kunnen spelen op nieuwe technologieën tegen lagere kosten. Daarnaast kan CVZ samen met zijn ict-partners de huidige ict-diensten aanpassen aan de veranderende wensen en eisen van zowel de overheid als de burger. Voor de adviescontracten ontving het CVZ elf aanmeldingen, de concurrentie in het appluicatieperceel was nog groter met 26 aanmeldingen.

‘Het College voor Zorgverzekeringen heeft te maken met veranderingen in de wet- en regelgeving, bezuinigingen bij de overheid en steeds hogere eisen van de burger’, zegt Barend de Zoete, directeur Professional Services & Projects van Ordina. ‘Dit vereist veel van de gebruikte ict-infrastructuur. Want niet alleen burgers en overheid, ook andere verzekeringsmaatschappijen en zorgverleners hebben regelmatig contact met het CVZ. Ook zij verwachten dat declaraties snel behandeld worden en alle processen voldoen aan de nieuwste regels. Het CVZ heeft daarbij een optimale ict-infrastructuur nodig om advies en uitvoering te geven over de wettelijke ziektekostenverzekeringen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4772960). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.