Managed hosting door True

Overheid & ICT

KPN hernoemt Gemnet in KPN Lokale Overheid

 

Ict-leverancier KPN verandert de naam Gemnet in KPN Lokale Overheid. De nieuwe naam is het gevolg van de richting die KPN inslaat om specifieke marktsegmenten beter te bedienen. KPN Lokale Overheid presenteert zich tijdens de beurs Overheid & ICT van 23 tot en met 25 april 2013 in de Jaarbeurs Utrecht voor het eerst.

Gemnet is al sinds 2006 onderdeel van KPN. ‘Met een nieuwe naam en een nieuw gezicht willen we nu de volgende stap zetten’, zegt directeur Heimen Visser. ‘De naam Gemnet verdwijnt met de komst van KPN Lokale Overheid overigens niet helemaal. Het Gemnet-netwerk blijft dezelfde naam houden. We blijven ons richten op lokale overheden.’

Die lokale overheden zijn gemeenten, provincies, waterschappen en waterleidingbedrijven. Bij KPN Lokale Overheid blijven dezelfde medewerkers dienstverlening leveren voor thema’s als ‘het nieuwe samenwerken’, ‘verbetering van dienstverlening aan burgers en bedrijven’ en ‘digitale veiligheid’. Gemnet werd in 1995 opgericht door de Bank Nederlandse Gemeenten en de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4711801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.