Managed hosting door True

Tilburg kiest zaaksysteem Exxellence

 

De gemeente Tilburg schaft het eMaxx-zaaksysteem van Exxellence uit Hengelo aan. Er deden drie bedrijven mee aan de aanbesteding die in september 2011 werd uitgeschreven. Naar verwachting is de eerste fase van de implementatie voor de zomer afgerond. Tilburg is voor Exxellence na Utrecht en Almere de derde klant uit de top tien van grootste gemeenten van Nederland.

Tilburg wilde via de aanbesteding een zaaksysteem inclusief klantcontactsysteem aanschaffen. Volgens de Brabantse gemeente levert Exxellence voor de vastgestelde prijs de meeste functionaliteit. De gebruikersgroep beoordeelde het eMaxx-systeem als beste zaaksysteem.

De gemeente wil door middel van het zaakgericht werken de bedrijfsvoering en de dienstverlening aan klanten verbeteren. Het eMaxx-zaaksysteem moet zorgen voor het stroomlijnen van alle processen Zo moet elke klant plaats- en tijdsonafhankelijk zaken kunnen doen met de gemeente. 

In 2010 besloot Exxellence Group zich toe te leggen op het eMaxx-zaaksysteem. Inmiddels hebben diverse gemeenten gekozen voor deze oplossing, waaronder Utrecht, Schiedam en Leeuwarden. Begin 2012 verloor het bedrijf in de eindronde de beladen Dimpact-aanbesteding voor gemeentelijke front- en midofficesoftware op punten van Atos. De dienstverlener is inmiddels drie proefprojecten gestart.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4463731). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.