Managed hosting door True

Pinkroccade LG breidt module Civision WIZ uit

 

Pinkroccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, breidt Civision WIZ, de softwaresuite voor Werk, Inkomen en Zorg, uit met een module Jeugd & Onderwijs. Civision WIZ is gebaseerd op szwNet van Planconsult. Sinds de overname van dit bedrijf vorig najaar zijn ruim vijftig gemeentelijke sociale diensten geheel of gedeeltelijk overgestapt op Civision WIZ. In totaal wordt de software nu ingezet bij 130 gemeenten.

De module Jeugd & Onderwijs is beschikbaar vóór het schooljaar 2013/2014. Reden voor de uitbreiding is de behoefte vanuit gemeenten aan een integrale oplossing voor samenlevingszaken (waaronder zaken vallen als bijstand, cultuur, inburgering, leerplicht, onderwijs, reïntegratie, sport, welzijn en werk).

Daarnaast speelt volgens Pinkroccade LG mee dat klanten vertrouwen hebben in de huidige oplossing Civision WIZ. Na de overname van Planconsult door PinkRoccade Local Government in september 2011 is Civision WIZ gebaseerd op szwNet van Planconsult, waarvan zo'n zestig gemeenten al gebruik maakten. Sinds de overname zijn zo'n vijftig gemeentelijke sociale diensten geheel of gedeeltelijk overgestapt van hun oude Pinkroccade-pakket naar Civision WIZ.

Integraal

Volgens Pinkroccade biedt Civision WIZ integrale management- en stuurinformatie en helpt de software gemeenten de bedrijfsvoering efficiënter en effectiever uit te voeren. Daarnaast nemen de kosten af door lagere beheer- en contractkosten. Door de integrale opbouw met één database is het mogelijk om een integraal klantbeeld te creëren. Daarmee verbeteren gemeenten de dienstverlening aan burgers, aldus de automatiseerder.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4420699). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.