Managed hosting door True

Raad van State sluit inhuurcontracten

 

De Raad van State heeft via een aanbesteding raamovereenkomsten gesloten voor het inhuren van ict-diensten. Het gaat om twee percelen: detachering en advies & implementatie. De totale geschatte contractwaarde is zeven miljoen euro. Tot de geselecteerde partijen horen Atos Origin, Brunel, Capgemini, CIM Solutions, Deloitte, KPMG, Logica, Nederlands Centrum voor Interim Management, Ordina, Sogeti en Yacht. De looptijd van de overeenkomsten is twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar.

De Raad van State, gevestigd in Den Haag, is een onafhankelijk adviesorgaan van de regering over wetgeving en bestuur en de hoogste algemene bestuursrechter van het land. Er werken ongeveer zeshonderd mensen.

De in te huren ict-diensten zijn met name bedoeld om het nieuwe, gemeenschappelijke informatiesysteem te ondersteunen. Dit systeem, Raster genoemd, kent verschillende onderdelen (kennis, zaaksadministratie, tekstproductie, digitaal werken, beheer) en wordt de komende jaren in verschillende fasen opgeleverd. Doel van Raster is de samenwerking tussen de afdelingen advisering en bestuursrechtspraak te verbeteren.


Mantels
De Raad van State verwacht voor 2,1 miljoen euro aan detacheringsdiensten uit te geven. Tot de uitverkoren mantelpartijen behoren Atos Origin, Brunel, CIM Solutions, Logica, Nederlands Centrum voor Interim Management, Ordina, Sogeti en Yacht (21 belangstellende partijen vielen tijdens het aanbestedingsproces af). Het betreft werkzaamheden in het kader van het informatieplan van de instelling of voor de tijdelijke vervulling van vacatures.

Daarnaast huurt de Raad van State capaciteit in voor het uitvoeren van onderzoek en geven van adviezen over ict-vraagstukken en de projectmatige ontwikkeling en implementatie van (maatwerk)applicaties. Hiervoor is een raamcontract afgesloten met Capgemini, Deloitte, KPMG, Logica en Sogeti (uit 15 inschrijvingen). De Raad heeft voor dit perceel een budget van 4,9 miljoen euro gereserveerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3742934). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.