Managed hosting door True

Het CIZ kiest voor managed print services van Xerox

 

Het CIZ, uitvoerder en toezichthouder van het zorgindicatieproces, heeft na een Europese aanbesteding gekozen voor de managed print services (MPS) van Xerox om het gehele printbeleid te reorganiseren en in beheer te nemen.

Het CIZ is ontstaan vanuit zelfstandige RIO-vestigingen, met elk eigen printers en de daarbij behorende leasecontracten met diverse looptijden, verschillende contactpersonen en verschillende supplies. Dit maakte het beheer van de printinfrastructuur inefficiënt. Door het MPS is het aantal printers van verschillende leveranciers teruggebracht van 400 naar 125 multifunctionele printers (MFP's) van Xerox. Het proactief beheer (voorkomen van storingen en continue aanwezigheid van toners) is ook uitbesteed aan de leverancier. Het CIZ zegt hiermee een kostenbesparing en een efficiencyslag gerealiseerd te hebben. Ook administratief bepaart het tijd, omdat het nu gaat om het beheer van één enkel contract, in plaats van tientallen.

Xerox kwam bij de aanbesteding als beste uit de bus op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij was de aanpak van het transitietraject een belangrijk aspect. Daarnaast is het CIZ door de eenduidige aanpak ook anders gaan werken, omdat de machines onder andere zijn uitgerust met secure print. Hiermee kan alleen geprint worden na het invoeren van een code. De machines zijn, conform de door het CIZ gestelde eisen, energiezuinig.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3658248). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.