Managed hosting door True

OGD ondersteunt buitenlocaties V&W

 

akkoord gunnen

OGD uit Delft is na een aanbesteding uitgekozen om ict-diensten te leveren op de buitenlocaties van het departement van Verkeer en Waterstaat, tegenwoordig vallend onder het nieuwe ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het betreft een tweejarig mantelcontract met een geraamde waarde van 750.000 euro. Het betreft ict-diensten op buitenlocaties op de waddeneilanden, in het grensgebied van Nederland met Duitsland en België (inclusief Brussel) en in Luxemburg. OGD werkt onder aansturing van de Shared Service Organisatie-ICT van Verkeer en Waterstaat.

Aan de Europese openbare aanbesteding 'ICT ondersteuning buitenlocaties' deden acht partijen mee. Winnaar OGD (Operator Groep Delft), gespecialiseerd in helpdesk- en beheerdiensten, sloot kortgeleden ook al contracten met Milieudienst Rijnmond, zorgonderzoeksinstituut Nivel en de provincie Utrecht. Er werken zo'n zevenhonderd medewerkers, verdeeld over vestigingen in Delft, Eindhoven, Amsterdam, Utrecht en Enschede.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3601686). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.