Managed hosting door True

SAP versterkt overheidsteam

 

SAP Nederland heeft Lex de Lange benoemd tot directeur overheid. In deze rol geeft Lex leiding aan de activiteiten van SAP in de overheidssector. Hij neemt de functie over van Ab Frohwein, met wie hij in diens nieuwe rol van directeur strategie nauw zal samenwerken.

Binnen het overheidsteam zal Lex de Lange zich richten op het uitbouwen van de relaties en activiteiten van SAP in de publieke sector. Ab Frohwein wordt in zijn nieuwe functie van directeur strategie de adviseur voor klanten en partners van SAP in de publieke sector, een rol die hem op het lijf geschreven is.

De Lange brengt 35 jaar ervaring mee naar SAP. Na 16 jaar bij het ministerie van Defensie (onder meer bij de KMA en de Hogere Krijgsschool) maakte hij in 1991 de stap naar de zakenwereld. Na functies bij onder meer Unilever was hij vanaf 2000 gedurende acht jaar werkzaam als manager defense en later als manager defense & public security bij Cisco. Daarna werkte hij als manager overheid bij Informatica.

Bij SAP treedt De Lange in de voetsporen van Ab Frohwein. Frohwein is sinds 1998 werkzaam bij SAP, waarvan vele jaren als directeur overheid. In deze rol ontwikkelde hij zich tot sparringpartner en adviseur van verschillende organisaties in de publieke sector. Deze ervaringen zal hij in zijn nieuwe rol van directeur strategie inzetten om de klanten van SAP te ondersteunen en adviseren bij hun toekomstige (ict-)ontwikkelingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3288813). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.