Managed hosting door True

Europa breidt enkele ict-contracten uit

 

Het directoraat-generaal Informatica van de Europese Commissie heeft verscheidene bestaande contracten, waaronder een deal met Telindus, uitgebreid.

In een 'onderhandelingsprocedure zonder oproep tot mededinging' heeft de Europese Commissie enkele ict-contracten uitgebreid. Het gaat enerzijds om het NMS-contract, voor netwerkbeheerdiensten, dat in handen was van Telindus Belgacom ICT. Anderzijds betreft het een perceel van het grootschalige Desis-raamcontract, dat betrekking heeft op kwaliteit, veiligheid en vereistenanalyse van Europese ict-systemen. Dat was gegund aan twee consortia van bedrijven en Logica.

Het NMS-contract van Telindus wordt uitgebreid van 27,9 miljoen euro naar 41,84 miljoen euro. De gevraagde extra diensten worden niet gespecificeerd. Idem voor het Desis-perceel waar de omvang van het contract oploopt van 46,85 miljoen euro naar 69,09 miljoen euro. De drie contractanten zijn het Strateqo-consortium (Trasys uit België, TXT-e-solutions, Oresys en QinetiQ), Logica en het 4T-consortium (Siemens IT Solutions and Services België, Atos Origin België, Atos Origin Integration, Thales België en BT België).

Het directoraat-generaal Informatica van de Europese Commissie had eerder al aangekondigd dat er later dit jaar nog enkele grote aanbestedingen zouden volgen, onder meer rond NMS II en Desis II.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3017040). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.