Managed hosting door True

Overheidsorders voor KPN, Nobel en TCI

 

akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. CRN zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

KPN wordt verantwoordelijk voor de telecommunicatievoorziening bij de IBN-groep. Het betreft de levering en installatie, het beheer en onderhoud en de service van IP-datatransport, vaste telefonie, mobiele telefonie en het telefooncentralenetwerk. IBN is een uitvoeringsorganisatie van de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) voor de dertien gemeenten die deelnemen in het Werkvoorzieningschap Noordoost-Brabant. Het contract heeft een looptijd van vier jaar met twee keer de optie tot een jaarlijkse verlenging.

SFB wisselt AAC Cosmos in voor Nobel
Het Servicecentrum Flevolandse Bibliotheken heeft het beheer en onderhoud van de ict-infrastructuur uitbesteed aan Nobel uit Naarden. Eerder voerde AAC Cosmos deze taken uit. Met de nieuwe partner is een overeenkomst gesloten tot en met 2011.


Marne virtualiseert met TCI
De gemeente Marne heeft de opdracht voor de virtualisatie van servers en opslag gegund aan de TCI Groep uit Assen. De opdracht heeft een waarde van 230.000 euro (zonder BTW). Marne laat voor zijn kantoorautomatisering een nieuwe technische infrastructuur aanleggen, gebaseerd op bladetechnologie, virtualisatietechnieken, server based computing software en gecentraliseerde opslag- en serverinrichting.

Genesys levert helpdesksoftware aan P-Direkt
P-Direkt, het 'shared service centre' personeelszaken voor twaalf 12 ministeries, betrekt de software voor zijn helpdesk van Genesys uit Huizen. Belangrijke voorwaarde was dat het pakket kan worden geïntegreerd met het achterliggende SAP-systeem.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2989149). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.