Managed hosting door True

ICT~Office zoekt genomineerden voor award

 

De Nationale ICT awards worden dit jaar uitgereikt op 27 mei 2009. Nomineren voor een de prijzen is nog mogelijk.

Een van de te winnen prijzen is de ICT~Milieu Award. Deze onderscheiding is weggelegd voor het meest innovatieve, milieuvriendelijke, duurzame en aansprekende ICT-product van 2008. Gekeken wordt naar recycling van gebruikte ICT-apparatuur, verantwoord materiaalgebruik of vermindering van afvalstoffen of van het energieverbruik. Bedrijven die in aanmerking denken te komen voor de ICT-Milieu Award kunnen zich nog tot en met 24 april inschrijven. Een jury onder voorzitterschap van Martin Trampe (voorzitter van de Stichting ICT Milieu) bepaalt wie de award wint. De genomineerden worden op 11 mei bekendgemaakt.

De overige awards zijn: De Broos van Erp Prijs, een aanmoedigingsprijs van € 50.000,-- voor een succesvolle, startende ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf. ICT~Office Innovatie Award, voor de persoon of organisatie die een pluim verdient voor zijn of haar strategische en leidende rol in een innovatietraject. En de ICTRegie Award, bestemd voor de persoon of personen die resultaten van Nederlands wetenschappelijk onderzoek weten om te zetten in één of meer toepassingen die economisch of maatschappelijk profijtelijk zijn. De genomineerden voor deze award worden bekend gemaakt tijdens het ICTDelta event op 12 mei.

Voorafgaand aan de uitreiking van de Nationale ICT Awards wordt op 18 mei het Nationaal ICT Event gehouden in Media Plaza. Tijdens deze dag worden tal van innovatieve ICT-toepassingen gepresenteerd onder het thema 'Quick start your business'. Tijdens dit evenement vindt ook de laatste openbare juryronde voor de Broos van Erp Prijs plaats.

ICT~Office organiseert de uitreiking van de Nationale ICT Awards samen met het ministerie van Economische Zaken en ICTRegie. Het is de negende keer dat de onderscheidingen uitgereikt worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2913647). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.