Managed hosting door True

Getronics bekabelt Europarlement

 

De kabeldivisie van Getronics, die recent herdoopt werd tot ICT Building Infrastructure, rijft een contract van gestructureerde bekabeling voor het Europees Parlement binnen.

Twee jaar geleden tekende Getronics al voor de bekabeling van het hele Dexia-netwerk, het grootste Belgische bekabelingscontract ooit, ter waarde van 8,5 miljoen euro.

In een eerste fase gaat het om de vervanging van het kabelmateriaal in de gebouwen van het parlement in Brussel en Luxemburg, goed voor een bedrag 8,5 miljoen euro, maar het contract zou sowieso ook uitgebreid worden tot Straatsburg.

Getronics haalde het van de huidige leverancier Simac. De prijs bleek het doorslaggevende argument te zijn geweest maar Getronics zou "de behoeften van de klant ook beter begrepen hebben." Het bedrijf zou zich naar eigen zeggen niet opgesteld hebben als prijsbreker maar de noden van de klant uitvoerig geanalyseerd hebben. Simac zou op dit vlak nonchalanter tewerk zijn gegaan.

Het lijdt volgens Getronics geen twijfel dat het samengaan met KPN zijn vruchten afwerpt. Eind vorig jaar werd ook al een contract voor een ip-telefonienetwerk ten behoeve van de ING-dochter Record Bank binnengehaald.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2837343). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.