Managed hosting door True

Inter Access levert ontwikkelstraat aan Apeldoorn

 

contract deal uitbesteding

De gemeente Apeldoorn heeft de levering en implementatie van een ontwikkelstraat op basis van een soa-platform gegund aan Inter Acces. Dat bedrijf gaat naast de levering en implementatie ambtenaren begeleiden bij de ontwikkeling van nieuwe applicaties. De contractwaarde van de opdrachten is niet bekendgemaakt.

Inter Access gaat een ontwikkelstraat op basis van een soa-platform leveren aan de gemeente Apeldoorn. Het soa-platform bestaat uit ontwikkeltools voor nieuwe applicaties. Daarbij moet volgens de gemeente gedacht worden aan business process management (bpm) inclusief business rules en webservice repositories, maar ook aan een nieuw content management systeem en portalfunctionaliteiten.

De implementatie van een op soa gebaseerde ontwikkelstraat moet de digitale dienstverlening aan burgers en bedrijven naar een hoger plan tillen.

De gemeente benadrukt dat de aanbesteding niet alleen gaat om het werkend opleveren van een ontwikkelstraat, maar ook om de ondersteuning van ambtenaren zodat ict-medewerkers de ontwikkelstraat zelf kunnen gebruiken voor de ontwikkeling van applicaties.

Apeldoorn heeft de contractwaarde van de overeenkomst niet bekend gemaakt. Het gaat om een Europese aanbesteding, dat betekent dat het bedrag boven de twee ton uitkomt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2804956). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.