Managed hosting door True

Ineke Schop leidt actieplan Heemskerk

 

Programmamanager Ineke Schop van Egem iTeams, die gemeenten ondersteunen bij het digitaliseren van hun diensten, krijgt de leiding over het actieplan van staatssecretaris Frank Heemskerk van Economische Zaken. Zij stapt daartoe per 1 juni 2008 over naar Nederland Open in Verbinding (NOiV), het programmabureau dat het gebruik van open source software en het gebruik van open standaarden bij overheidsdiensten moet stimuleren.

Ineke Schop wordt programmamanager van Nederland Open in Verbinding (NOiV). NOiV is het actieplan voor het versnellen van het gebruik van open standaarden en open source software in de publieke sector, ook wel aangeduid als het actieplan Heemskerk.

Schop blijft tot juni programmamanager van Egem. Zij stond vanaf de start eind 2003 aan het roer van dit programma. Schop: "Het was een geweldige tijd, waarin we mooie resultaten hebben bereikt. Na ruim vier en half jaar is het tijd om een overstap te maken. De start van het NOiV bood die kans, en een mooie uitdaging. Mijn vertrek valt in de periode dat Egem volop in bloei is en flink aan de weg timmert. Dat maakt dat ik met een gerust hart Egem kan overdragen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2532038). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.