Managed hosting door True

Nationaal ICT Event 2004 van start

 

Vandaag is het Nationaal ICT Event 2004 officieel van start gegaan met het lanceren van de website. In het Nationaal ICT Event worden de belangrijkste e-business en ICT-gerelateerde awards samengebracht met een inhoudelijk dagprogramma rond innovatieve ICT-toepassingen.

Vanaf vandaag kunnen zowel ICT-gebruikers als -aanbieders zich aanmelden voor één van awardcategorieën via de website www.ictevent.nl. De inschrijvingen sluiten op 17 maart 2004. Daarna beoordeelt een deskundige vakjury de inzendingen. Op 22 maart worden de genomineerden bekend gemaakt.

Tijdens het Nationaal ICT Event zal overdag een inhoudelijk programma tal van succesvolle ICT-toepassingen worden gepresenteerd en besproken. De genomineerden in de verschillende categorieën presenteren zich die dag voor jury en publiek in een laatste en beslissende ronde. Op het Netwerkplein zullen diverse activiteiten plaatsvinden, waarin de bezoekers van het dagprogramma actief kunnen participeren.
De uiteindelijke winnaars krijgen ’s avonds op een feestelijke gala-avond voor genodigden hun award uitgereikt.

Het Nationaal ICT Event heeft als doel het gebruik van ICT-toepassingen te stimuleren en een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat rond ICT en e-business in Nederland. Het evenement verbindt daarbij tal van organisaties en personen, die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van ICT en ICT-toepassingen. Vele prominenten uit bedrijfsleven en overheid steunen het Nationaal ICT Event en participeren in de hoofdjury.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/167161). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.