Managed hosting door True

Insight neemt softwareontwikkelaar Amdaris over

 

Overname netwerk

De Amerikaanse ict-dienstverlener Insight Enterprises neemt Amdaris over, een Engels softwarebedrijf met servicecentra in Oost-Europa. Met de overname verbreedt Insight zijn diensten met softwareontwikkeling, applicatiebeheer en bepaalde managed services.

Amdaris is tien jaar een Microsoft-Gold Certified Partner en ondersteunt organisaties bij hun digitale transformatie, veelal aan de hand van maatwerksoftwaretoepassingen. Deze activiteiten vormen een aanvulling op de activiteiten die Insight ontplooit op het gebied van applicatieontwikkeling, data en artificiële intelligentie. Bij Amdaris werken ruim achthonderd mensen, verspreid over vestigingen in Engeland, Moldavië, Roemenië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Expertise

Insight-ceo Joyce Mullen benadrukt de groei en verbeterde technologische capaciteiten door de overname. Die komen ten goede aan organisaties in de regio EMEA. Op hun beurt krijgen huidige klanten van Amdaris toegang tot expertise op thema's als cloud computing, ai en cybersecurity en tot Insights wereldwijde netwerk van technologiepartners.

Vorig jaar juni nam Insight de van oorsprong Indiase Azure-specialist Hanu Software Solutions over.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7546247). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.