Managed hosting door True

Cegeka op avontuur in Griekenland

 

Griekenland

Het Belgische ict-concern Cegeka opent een vestiging in de Griekse hoofdstad Athene. Dit kantoor vormt de thuisbasis van het vierde land van het zogeheten Europese Delivery Center (EDC) van Cegeka, na Roemenië, Moldavië en Tsjechië. Naast dit kwartet is het bedrijf uit Hasselt in ruim tien andere landen actief, waaronder Nederland.

Cegeka’s keuze om in Griekenland een nieuw klantenservicecentrum te openen, is gebaseerd op de combinatie van de aanwezigheid van genoeg bekwame ict'ers en een culturele fit.

'Griekenland kent een mooie geschiedenis op vlak van vakmanschap en creativiteit. We verwachten de volgende drie jaar een Grieks team van driehonderd medewerkers op te bouwen', zegt Tom de Vos, manager EDC van Cegeka. Het 'klassieke' verhaal van Cegeka start in Athene, maar er wordt nu al bekeken welke mogelijkheden er zijn om ook elders in het land, zoals in Thessaloniki, een kantoor te openen. 

De opening van een Griekse bedrijfsruimte speelt in op de toekomstige groei van Cegeka. 'Er is behoefte extra capaciteit te creëren om onze klanten te helpen in hun digitalisering', zegt Stijn Bijnens, algemeen directeur van Cegeka. 'De uitbreiding naar Griekenland stelt ons in staat flexibeler te zijn en beter te kunnen inspelen op de groeiende vraag van onze klanten.'

Cegeka behaalde vorig jaar een omzet van 871 miljoen euro en een brutowinst van 95 miljoen euro. Het ict-huis telt ruim 5.500 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7504317). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.