Managed hosting door True

Raad van bestuur KPN ingrijpend gewijzigd

 

KPN heeft een aantal nieuwe benoemingen voor de raad van bestuur bekendgemaakt. Per 1 mei wordt Wouter Stammeijer aangesteld als nieuwe chief technology & digital officer (ctdo). De 42-jarige Stammeijer is momenteel hoofd strategie bij het ict-concern. Verder komen er nieuwe directieleden voor de consumenten- (Marieke Snoep) en zakelijke markt (Chantal Vergouw).

Stammeijer volgt Babak Fouladi op die heeft besloten KPN te verlaten en terug te keren naar zijn familie in Londen. Fouladi trad in november 2018 aan als ctdo, een toen nieuw gecreëerde functie bij KPN. Hij moest ervoor zorgen dat de systemen en netwerkinfrastructuur van het telecombedrijf zijn voorbereid en ingericht op nieuwe technologische ontwikkelingen.  

Naast de nieuwe ctdo zijn er nog twee andere directiebenoemingen kenbaar gemaakt. Zo wordt Marieke Snoep (51) chief consumer market (b2c). Zij is sinds 1 december 2019 lid van de raad van bestuur en volgt Jean-Pascal van Overbeke op. Hij treedt vanwege persoonlijke omstandigheden terug uit de raad maar blijft tot april 2024 aan als strategisch adviseur.  

Snoep was chief business market (b2b). Haar bestuursrol komt in handen van Chantal Vergouw (46), afkomstig van verzekeraar Interpolis waar zij zeven jaar directievoorzitter was. Momenteel is Vergouw lid van de raad van commissarissen van KPN maar zij zal bij haar benoeming als lid van de raad van bestuur terugtreden als commissaris.

Huidig ceo en voorzitter van de raad van bestuur van KPN is Joost Farwerck.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7486386). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.