Managed hosting door True

Bedrijvengroep TSH neemt Sbit over

Eerste stap in outsourcing voor hospitality-sector

 

Sbit, ict-dienstverlener voor de Nederlandse hospitality-sector, wordt onderdeel van Total Specific Hosting (TSH). Met het kapitaal van Strikwerda Investments (SI) achter zich, probeert Sbit over de landsgrenzen heen zijn marktpositie te versterken. Behalve het geografisch bereik moet ook het dienstenportfolio verbreden, met name als het gaat om security. Ook wil het bedrijf meer inhaken op trends zoals co-managed it.

Het streven is de groei te versnellen en de dienstverlening in Europa nog verder te verbeteren. ‘Dit is een mijlpaal voor Sbit', meldt Sjors Brul, directeur en oprichter van Sbit. 'Na 23 jaar slaan we een nieuwe route in.’

Volgens Joris Dierick, algemeen en financieel directeur bij TSH, betekent de acquisitie voor de bedrijvengroep een eerste stap in de ict-outsourcing-markt binnen de hospitality-sector. Hij beschouwt deze sector als een interessante groeimarkt voor de komende jaren. De naam Sbit blijft bestaan en het management en het team eveneens. Financiële details zijn niet bekend gemaakt.

Eind augustus nam TSH it-dienstverlener Eshgro over. Onder TSH vallen ook Vancis, NEH, Datacenternext, Actacom, Missing Piece, ICT Concept, Officegrip, Korton, Setservices, Xinno en The Sourcing Company.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7420774). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.