Managed hosting door True

Parcom neemt bpo-speler Quoratio over

 

Investeringsmaatschappij Parcom heeft de Quoratio Groep overgenomen van Foreman Capital. Het bedrijf uit Bunnik is gespecialiseerd in administratieve dienstverlening (bpo: business process outsourcing) waarbij het gebruikmaakt van gespecialiseerde bedrijfssoftware en robot process automation (rpa).

Bij de Quoratio Groep werken zo'n zevenhonderd man. Het bedrijf, opgericht door Dick Groen, begin in 2000 met het verlenen van salarisadministratiediensten. Daarna breidde het bedrijf middels overnames uit met administratieve diensten op vijf domeinen: personeelszaken, financiën, zorg, pensioenen en sociale zekerheid. Quoratio biedt detachering, advisering over en implementatie van softwareoplossingen (Afas en diverse zorgautomatiseerders zijn bijvoorbeeld partner) en het overnemen van (salaris)administraties.

Het bedrijf beschikt over een afdeling Digital & Data Solutions voor het leveren van bedrijfssoftware, business intelligence- en data-analyse-oplossing en rpa-toepassingen waarmee repeterende administratieve handelingen volledig geautomatiseerd zijn af te handelen. 

In 2016 nam Foreman Capital een meerderheidsbelang om de uitbreidingsplannen te bekostigen. Nu volgt een exit waarbij deze investeerder zijn aandelen verkoopt aan een nieuwe kapitaalverschaffer: Parcom. Die financiert de volgende groeistap waarbij nieuwe markten worden betreden met wederom acquisities.

Financieel adviesbureau CFI heeft namens Foreman Capital en Dick Groen de deal met Parcom in goede banen geleid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7415066). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.