Managed hosting door True

HCL moderniseert it-systemen bij DSM

 

Partners handen

DSM heeft het Indiase HCL Technologies in de arm genomen om zijn belangrijkste it-bedrijfssystemen te moderniseren. Daarbij geldt een cloud-first-benadering. Het chemieconcern neemt met de keuze van één internationale it-partner afscheid van zijn multi-vendor-strategie.

Het betreft een meerjarencontract om de it-dienstverlening voor ongeveer 18.000 eindgebruikers op tweehonderd locaties in ruim vijftig landen te verbeteren. HCL zet zijn 'Fenix 2.0 digital execution framework' in met diverse best practices en tools voor automatisering en analytics. 

DSM wil de overstap maken van een multi-vendor-landschap naar een meer cloud-native-omgeving, ondersteund door één integratiepartner.

Voor HCL is het een nieuwe belangrijke deal in Europa. Hier profiteert de onderneming van het tekort aan it'ers. Veel (grote) bedrijven hebben daarvan momenteel last. Van de omzet van het Indiase it-concern is inmiddels zo'n 22,5 procent afkomstig van Europese opdrachtgevers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7388598). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.