Managed hosting door True

Royal IHC verlengt it-contract Fujitsu

 

Davy van Iersel (links), algemeen directeur Fujitsu Nederland, en Jan van de Wouw, Group IT Director van Royal IHC, ondertekenen het nieuwe contract.

Royal IHC en Fujitsu Nederland hebben een nieuw vijfjarig contract getekend voor de servicedesk en on-site support van de 2.700 medewerkers. Daarnaast werkt Fujitsu aan een proof of concept (poc) voor de uitrol van de moderne werkplek, die voor medio 2023 gepland staat.

In 2017 ging het maritiem concern uit Kinderdijk voor het eerst in zee met Fujitsu voor de servicedesk en werkplekondersteuning. Dat contract had ook een looptijd van vijf jaar. 'Aan het einde van ons contract hebben we bij verschillende leveranciers offertes aangevraagd', aldus Jan van de Wouw, Group IT Director van Royal IHC. 'Daaruit bleek al snel dat Fujitsu wederom het beste bij ons past.'

Fujitsu zal de servicedesk 24/7 hosten vanuit het global delivery center in Lissabon, waar voldoende personeel aanwezig is, en de service verder standaardiseren. Daarnaast werkt de automatiseerder een opzet voor de moderne werkplek uit die in 2023 bij Royal IHC moet worden uitgerold.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7356104). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.