Managed hosting door True

Ook detacheerder FixedToday in handen Axiom

Zwitserse investeerder nam vorig jaar De Staffing Groep over

 

De Culemborgse personeelsintermediair FixedToday komt in handen van Axiom Partners. Deze Zwitserse investeerder nam eerder ook De Staffing Groep, Cannock-EDR en Airopack over. FixedToday levert onder meer detachering van it-personeel, veelal expats.

Bij de overname was het voor Axiom voornamelijk te doen om de detacheringsdiensten van FixedToday. 'We zijn weer een stap verder rondom de invulling van het scala rond flexibele inhuur van arbeid', meldt Mike Korenvaar van Axiom. Volgens hem ligt de acquisitie dan ook in lijn met de buy-and-build-strategie binnen deze sector.

De Staffing Groep

FixedToday behoudt na de overname zijn eigen merknaam. Twee van de oprichters blijven verbonden aan het bedrijf en het huidige personeelsbestand wijzigt niet. Axiom gaat het label niet samenvoegen met De Staffing Groep (DSG), de Nieuwegeinse detacheerder die de Zwitsers in april 2021 inlijfden. FixedToday richt zich op de 'middenmarkt', terwijl DSG vooral grootzakelijke klanten heeft.

Volgens directeur en medeoprichter Karl van der Horst van FixedToday was zijn bedrijf op zoek naar een investeerder en hadden zich meerdere partijen gemeld. 'Axiom wist middels DSG ons als eerste echt te interesseren.' Hij vertelt over de goede klik met het management en dat hij werd overtuigd door hun branchekennis en duurzame groeivisie.

Expats

FixedToday is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning door (externe) expats. Daarnaast biedt de onderneming de diensten payrolling en contracting (de afhandeling van zelfstandigen, leveranciers en bemiddelaars).

Naar eigen zeggen behaalt Axiom via zijn bedrijven DSG, Cannock-EDR en Airopack meer dan een miljard euro omzet in Nederland. De Zwitsers verwachten na de acquisitie van FixedToday nieuwe overnames.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7351139). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.