Managed hosting door True

TSH vergroot Microsoft-aanbod voor corporaties

 

Microsoft cloud

Bedrijvengroep Total Specific Hosting (TSH) neemt een meerderheidsbelang in The Sourcing Company. Deze Woerdense clouddienstverlener is onder meer actief bij woningcorporaties. TSH breidt ermee zijn positie in de corporatiemarkt uit.

The Sourcing Company, opgericht in 2007, biedt dienstverlening rond Microsoft 365 en Microsoft Azure. Naast woningcorporaties bedient het bedrijf klanten in de advocatuur en in de zorgmarkt. Het is de bedoeling dat TSC onder de paraplu van Total Specific Hosting ook in andere sectoren actief wordt en zo op lange termijn groeit. De investeerder stelt hiertoe kennis, kapitaal en klanten beschikbaar.

TSH heeft al sinds 2018 een andere clouddienstverlener die actief is in de markt van woningcorporaties: NEH. Het is te verwachten dat NEH en The Sourcing Company gaan samenwerken.

Achtste investering

De investering in TSC is de achtste van TSH in korte tijd. TSH, onderdeel van investeringsmaatschappij Strikwerda Investments, biedt managed sourcing-diensten voor web- en cloudhosting in de zakelijke markt. De afgelopen vijf jaar nam het bedrijf achtereenvolgens Vancis, NEH, Datacenternext, Actacom, Missing Piece, ICT Concept en, afgelopen augustus, Officegrip over.

Strikwerda Investments heeft ook een onderdeel dat zich richt op aanbieders van webhosting- en domeinregistratiediensten (Total Webhosting Solutions, TWS) en een belang in ict-dienstverlener Total Specific Solutions (TSS).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7279769). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.