Managed hosting door True

Claranet neemt Portugese Bizdirect over

 

Partners handen

Het Britse Claranet, gespecialiseerd in cloud, security en workplace-oplossingen, neemt de Portugese it-integrator Bizdirect over. Bizdirect is de zesde overname door Claranet in Portugal sinds 2014 en de op een na grootste. Na de overname wil Claranet de organische groei van de afgelopen jaren verder versnellen.

Claranet neemt Bizdirect volledig over van de voormalige aandeelhouders Sonae IM, Aitec en Banco BPI. De overname maakt deel uit van de groeistrategie van Claranet op de Portugese markt, die bestaat uit het inlijven van bedrijven met complementaire diensten. Organische groei moet komen van technologie met hoge toegevoegde waarde.

Bizdirect is de grootste Microsoft Dynamics 365-partner in Portugal en zal volledig binnen Claranet worden geïntegreerd. Claranet wordt zo de groot it-dienstenverlener van Portugal. Bizdirect heeft in 2014 ook een eigen ‘Competence Center’ ontwikkeld dat een oplossing biedt voor de schaarste aan gespecialiseerde specialisten in crm-oplossingen en digitale diensten. Dit center voor de lokale en de Europese markt en biedt klanten capaciteit om projecten te ontwikkelen.

Claranet werd in 1996 in Londen opgericht als internet service provider. Gaandeweg breidde het bedrijf zijn portfolio uit met netwerkdiensten, cloudoplossingen, security en consultancy. Het draait zo’n vijfhonderd miljoen euro omzet en is actief in heel West-Europa, de Verenigde Staten en Brazilië. In totaal werken er meer dan 2.500 mensen in 24 vestigingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7217675). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.