Managed hosting door True

T-Systems haalt grote orders op bij Shell en Heineken

 

T-Systems heeft nieuwe contracten met Shell en Heineken gesloten. Bij het olieconcern gaat het om een uitbreiding van het bestaande contract en bij de bierbrouwer om een verlenging. In Duitsland breidt Deutsche Post DHL Group de lopende overeenkomst met T-Systems uit. Volgens de Duitse automatiseerder gaat het om contracten met een totale waarde van ruim twee miljard euro.

T-Systems levert al sinds 2008 datacenter- en infrastructuurdiensten aan Shell. Nu wordt de overeenkomst uitgebreid waarbij de automatiseerder de opdracht heeft meegekregen de operationele it-activiteiten te verduurzamen. Tegelijkertijd is moederbedrijf Deutsche Telekom klant geworden van Shell voor het afnemen van duurzame energieproducten en diensten.

Ook Heineken is een trouwe klant en neemt al jaren applicatie- en infrastructuurdiensten af. De bierbrouwer heeft het aflopende contract met vijf jaar verlengd. T-Systems moet in deze periode Heineken meehelpen in de overgang naar de publieke cloud en ondersteunen in het bedenken van industriële internet of things (iot)-toepassingen.

Deutsche Post DHL Group ten slotte heeft zijn langjarige overeenkomst uitgebreid. T-Systems gaat aan de logistieke dienstverlener meer diensten leveren voor de ondersteuning van zowel de it-omgeving als spraak- en datanetwerken.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7126898). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.