Managed hosting door True

Strikwerda koopt meerderheid in ICT Concept

 

Strikwerda Investments heeft via zijn investeringsverhikel Total Specific Hosting (TSH), gespecialiseerd in ict-outsourcing, een meerderheidsbelang genomen in ICT Concept uit Amersfoort. Als onderdeel van TSH krijgt ICT Concept toegang tot kennis en kapitaal om zelf acquisities te doen. Hiermee kan de beoogde groei in de juridische sector worden versneld.

Het twintig jaar geleden opgerichte ICT Concept is uitgegroeid tot een toonaangevende ict-dienstverlener  binnen de juridische sector. Met ruim negentig medewerkers wordt een kleine twintig miljoen euro omzet behaald. De klanten zitten in de advocatuur, het notariaat en de  deurwaarderspraktijk. Het management van ICT Concept blijft zitten.

Strikwerda Investments, - van it-ondernemer Rinse Strikwerda, die zijn vermogen verdiende met het vroegere beursfonds TAS Automatisering en de automatiseringsgroep TSS - werkt aan een nieuwe bedrijvencombinatie die diensten levert aan de semipublieke sector en aanverwante gebieden. De investeerder wil vooral groeien in een aantal verticals zoals het juridische segment. Dat doet Strikwerda via TSH, twee jaar geleden ontstaan als paraplu voor de overgenomen it-uitbestedingsdienstverleners NEH (voor woningcorporaties) en Vancis (voor het onderwijs).

Begin oktober werd een meerderheidsbelang genomen in Missing Piece, een it-beheerder voor assurantie-tussenpersonen en andere financiële dienstverleners. Eind augustus sloot ook Actacom Nederland dat de onderwijs- en bibliothekenmarkt bedient, zich bij TSH aan. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7097922). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.