Managed hosting door True

Total Specific Hosting vult gat met Missing Piece

 

Investeerder Total Specific Hosting (TSH) lijft ict-outsourcingsbedrijf voor werkplekken Missing Piece uit Wijk bij Duurstede in. Door zich aan te sluiten bij TSH wil Missing Piece een volgende groeistap maken. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt. Met het bedrijf krijgt de investeerder er een dienstverlener voor de financiële markt bij.

Een substantieel minderheidsbelang blijft in handen van oprichters Marco van Dam en Lex de Bruijn die bij de onderneming betrokken blijven in hun huidige rol. De twee startten Missing Piece in 2007. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een ict-dienstverlener op het gebied van werkplekken voor de financiële branche. Met name financiële dienstverleners, accountants en zakelijke dienstverleners zijn klant. Missing Piece huurt voor zijn datacentervoorzieningen ruimte bij BIT uit Ede.  

Ict-oplossing met Microsoft Office365 en Teams

Oprichter De Bruijn geeft aan dat zijn bedrijf zich de laatste tijd richtte op het doorontwikkelen en vernieuwen van concepten. ‘Zo hebben we onlangs MP3.1 op de markt gebracht, een ict-oplossing inclusief Office365 en Teams.’ Van Dam voegt hieraan toe dat door samen te werken met andere ondernemers binnen TSH de dienstverlening verder kan worden uitgebreid, terwijl de klantgerichte aanpak dankzij het decentrale model van TSH behouden blijven. Bovendien zijn dankzij het partnerschap naast autonome groei volgens hem nu ook overnames mogelijk.

Voor TSH is dit na de overname van Vancis (2016), NEH (2018), DatacenterNext (2019), Actacom (2020) de vijfde aankoop sinds de oprichting.

TSH en TWS

Strikwerda Investments bouwt in de hostingwereld twee lijnen uit: TSH richt zich met managed sourcing-diensten voor web- en cloudhosting op de grotere bedrijven en (semi-)overheidsinstanties, daar waar Total Webhosting Solutions (TWS) zich op kleinere organisaties richt met webhosting- en domeinregistratiediensten. Beide onderdelen zijn de afgelopen jaren volop op het overnamepad.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7068156). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Outsourcing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!