Managed hosting door True

Wolters Kluwer versterkt Amerikaanse accountingtak

 

Data- en softwarehuis Wolters Kluwer heeft de hand gelegd op XCM Solutions Dat is een Amerikaanse leverancier van cloudgebaseerde werkstroomsoftware voor belasting- en accountingfirma's. De overname versterkt CCH Axcess, de softwaresuite voor financieel dienstverleners in Noord-Amerika.

De Noord-Amerikaanse tak van de divisie Wolters Kluwer Tax & Accounting werkt sinds 2006 samen met XCM Solutions. Het bedrijf is opgericht in 2002 en biedt belasting- en accountingfirma's software waarmee zij hun workflowprocessen efficiënter kunnen inrichten. Door de overname kunnen klanten scherper worden ondersteund, is de gedachte achter de overname.

XCM behaalde in 2019 een omzet van zo'n 19 miljoen euro. Zo'n 75 procent komt van de verkoop van cloudsoftware; het merendeel daarvan op abonnementenbasis. Daarnaast biedt het bedrijf outsourcingdiensten en ict-ondersteuning, gericht op belastingen en accounting. Er werken ongeveer 440 man in de kantoren in de Verenigde Staten en India. Het hoofdkwartier staat in Quincy, Massachusetts.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7059330). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.