Managed hosting door True

Wolters Kluwer versterkt Amerikaanse accountingtak

 

Data- en softwarehuis Wolters Kluwer heeft de hand gelegd op XCM Solutions Dat is een Amerikaanse leverancier van cloudgebaseerde werkstroomsoftware voor belasting- en accountingfirma's. De overname versterkt CCH Axcess, de softwaresuite voor financieel dienstverleners in Noord-Amerika.

De Noord-Amerikaanse tak van de divisie Wolters Kluwer Tax & Accounting werkt sinds 2006 samen met XCM Solutions. Het bedrijf is opgericht in 2002 en biedt belasting- en accountingfirma's software waarmee zij hun workflowprocessen efficiënter kunnen inrichten. Door de overname kunnen klanten scherper worden ondersteund, is de gedachte achter de overname.

XCM behaalde in 2019 een omzet van zo'n 19 miljoen euro. Zo'n 75 procent komt van de verkoop van cloudsoftware; het merendeel daarvan op abonnementenbasis. Daarnaast biedt het bedrijf outsourcingdiensten en ict-ondersteuning, gericht op belastingen en accounting. Er werken ongeveer 440 man in de kantoren in de Verenigde Staten en India. Het hoofdkwartier staat in Quincy, Massachusetts.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7059330). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!