Managed hosting door True

Centric blijft betaalsystemen voor NS beheren

 

Stationhuiskamer in Goes.

Centric behoudt het contract voor het beheer en onderhoud van de betaalsystemen bij de Nederlandse Spoorwegen (NS) na het winnen van een Europese aanbesteding voor 'It field services'. Het gaat hierbij om de betaalsystemen van ongeveer driehonderd locaties van NS, zoals winkels en fietsfaciliteiten.

Het nieuwe contract heeft een looptijd van 48 maanden, met een optie om het twee keer met twee jaar te verlengen. De geraamde waarde bedraagt een slordige twee miljoen euro.

Centric beheert de geïnstalleerde betaalsystemen met zijn pakket Managed Services for Retail. Met dit dienstenaanbod biedt het ict-bedrijf een landelijke dekking, wat voor NS een belangrijke voorwaarde was in de aanbesteding. Het kiezen voor een leverancier past in deze coronatijd ook nog eens bij het beleid van het spoorbedrijf om het aantal partners dat de stations bezoekt, beperkt te houden.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7058739). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij NS

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.