Managed hosting door True

StorTrec gaat support leveren aan Tech Data-klanten

 

Tech Data-dochter Global Computing Components (GCC) heeft een pan-Europese overeenkomst gesloten met supportspecialist StorTrec. Channelpartners kunnen op die manier diensten en support aanbieden bij hun opslagproducten.

StorTrec biedt opties voor diensten en support op locatie voor whitebox-servers en opslagproducten van leveranciers als Intel en Supermicro. Het nieuwe aanbod maakt deel uit van een reeks diensten die Tech Data beschikbaar heeft voor resellers.  

‘Gegevens zijn een essentiële troef van bedrijven en het is daarom belangrijker dan ooit dat opslagplatforms, waar de gegevens en applicaties worden gehost, betrouwbaar zijn en goed worden onderhouden’, zegt Hugo Graça van GCC. ‘StorTrec is specialist in support voor opslag en biedt uitstekende diensten, die de resellers van Tech Data nu ook aan hun eigen klanten kunnen aanbieden.’

StorTrec biedt een helpdesk en levert support op locatie, technische training voor technisch personeel in de externe dienst, en installatie- en integratiediensten. De services kunnen ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Dankzij deze overeenkomst kunnen resellers al deze diensten opnemen in hun offertes voor opslagoplossingen. Een aantal StorTrec-diensten is beschikbaar voor klanten van Tech Data via InTouch, zodat deze eenvoudig aan elke offerte kunnen worden toegevoegd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6942051). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Outsourcing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.