Managed hosting door True

Cognizant neemt Collaborative Solutions over

 

Partners handen

De Amerikaanse it-dienstverlener Cognizant heeft het eveneens Amerikaanse Collaborative Solutions overgenomen. Dat is een consultancybedrijf gespecialiseerd in cloudoplossingen van Workday voor financiële en personeelszakenafdelingen.

De overname van Collaborative Solutions voegt nieuwe advies- en implementatiediensten op het gebied van financiën en personeelszaken toe aan het cloudportfolio van Cognizant. Collaborative Solutions is een van de grootste consultancybureaus op het gebied van Workday-oplossingen en ondersteunt klanten in bijvoorbeeld financiële dienstverlening, gezondheidszorg, technologie en overheid. Bekende namen zijn onder meer Motorola, Burlington, Michael Kors en Kimberly-Clark.

Diensten die zij leveren zijn strategieontwikkeling, organisatorisch change management en de uitrol en het beheer van oplossingen op het gebied van financiën, hr, planning en hoger onderwijs. Het bedrijf werd in 2003 opgericht en heeft zijn hoofdkwartier nabij Washington, D.C. met kantoren in Australië, Canada en het V.K.

Een overnameprijs is niet bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6924637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.