Managed hosting door True

Centric: 'Wél winst gemaakt in 2018'

 

Centric laat in een verklaring weten toch winst te hebben gemaakt in 2018. Vorige week meldde oprichter Gerard Sanderink nog in een rechtszaak dat accountantskantoor Ernst & Young de eerder goedgekeurde jaarrekening moest open breken omdat er in plaats 18 miljoen euro winst 11 miljoen verlies zou zijn geleden. Nu zegt de Goudse automatiseerder dat het gaat om een bijstelling naar zo'n 14 miljoen euro winst.

Volgens Centric is er in de media ten onrechte het beeld ontstaan dat het verlies zou hebben geleden in 2018. Het bedrijf verklaart nu dat 'bepaalde noodzakelijke investeringen niet in de jaarrekening van 2018 zijn opgenomen. Om dit te corrigeren, is er overleg geweest met onze accountant. Ondanks de correctie zal de winst over 2018 uitkomen op ongeveer 14 miljoen euro (non-audited).'

De automatiseerder stelt verder in 2019 een winst van ongeveer 10 miljoen euro (non-audited) te verwachten. Het bedrijf lijkt steeds meer last te krijgen van de talloze rechtszaken die grootaandeelhouder Sanderink aan het voeren is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6876867). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.