Managed hosting door True

Stepco zet accountant Accon AVM in de multicloud

 

Accon AVM (Adviseurs Voor Management) heeft het it-contract met Stepco uit Ittervoort na een samenwerking van meerdere jaren opnieuw voor een langdurige periode verlengd. Stepco beheert daarbij de totale it-infrastructuur voor het accountantskantoor, waar ruim duizend man werken vanuit zo'n veertig vestigingen in het land. Centraal in het nieuwe contract staat de overgang naar een multicloud-omgeving.

Stepco levert it-diensten als rekenkracht, dataopslag, servicedesk-ondersteuning en het proces van in- en uitdiensttreding van medewerkers (onboarding). Ook helpt Stepco samen met het Duitse zusterbedrijf Twinsec Accon aan een afdoende it-beveiliging.

De komende jaren gaat Stepco voor Accon AVM een multicloud-omgeving inrichten. Daarbij is een goed opgezet governance-model vereist om te voldoen aan de compliance-regels die gelden voor een financieel-juridische dienstverlening.

Accon AVM adviseert ondernemers op financieel en juridisch gebied. De wortels gaan terug tot 1917, toen een deel van het bedrijf werd opgericht als een agrarische coöperatie. Inmiddels is het uitgegroeid tot een landelijke opererend advies- en accountancyorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf. Al is Accon AVM nog steeds een coöperatieve organisatie. Het hoofdkantoor staat in Arnhem.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6867469). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.