Managed hosting door True

Ormer ICT opent vierde vestiging in Eindhoven

 

Ormer ICT heeft een vierde kantoor geopend en wel in Eindhoven. Met deze nieuwe vestiging wil de ict-dienstverlener zijn opdrachtgevers vanuit een centraal punt in de regio Zuidoost-Nederland kunnen bedienen en ondersteunen door middel van het detacheren van ict-personeel. Anneloes Vereijken is benoemd tot manager van de vestiging.

Ormer ICT is gespecialiseerd in detachering, outsourcing en advisering. De Schiedamse ict-dienstverlener bestaat ruim vijfentwintig jaar, maar is de laatste tijd bezig om ook buiten Schiedam vestigingen te openen voor een grotere regionale focus en een bredere dienstverlening. De vestiging in Eindhoven is, na de recente openingen in Hoofddorp en Zwolle, alweer de derde nieuwe vestiging van Ormer ICT binnen 1,5 jaar tijd.  

Bij het bedrijf werken 240 mensen. Ormer ICT werkt voor klanten als Feyenoord, DSW Zorgverzekeraar, Catharina Ziekenhuis, Dienst Uitvoering Onderwijs van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Europe Container Terminals.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6639118). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Outsourcing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.