Managed hosting door True

Nokia trekt in HCL weer Indiase partner aan

 

Na recent al een uitbestedingscontract voor het orderbeheer met Wipro te hebben gesloten gaat netwerkdienstverlener Nokia ook voor een aantal jaren in zee met het eveneens Indiase HCL Technologies. Het betreft een vijfjarige overeenkomst voor it-infrastructuur- en applicatiediensten.

HCL krijgt daarbij de taak om het infrastructuur- en applicatielandschap te moderniseren tot een geïntegreerd 'it-services delivery & design framework'. Nu werkt Nokia met vier verschillende hoofdleveranciers, onder meer het gevolg van de eerdere overname van Alcatel Lucent.

Daarnaast levert HCL kennis en expertise op het gebied van cloudorchestratie, digital platforms, big data analytics, cybersecurity, geautomatiseerde it (autonomics) en samenwerkingsoplossingen voor de werkplekomgeving.

Het Finse bedrijf verwacht door het uitbestedingscontract met HCL klanten beter te kunnen bedienen door een betere klantervaring middels digitalisering aan de voorkant, meer volautomatische processen en een moderne backoffice-omgeving.

Wipro

Vorige maand werd bekend dat Wipro Nokia gaat helpen bij het ontwerpen, digitaliseren en uitvoeren van het wereldwijde orderbeheer vanaf verschillende locaties. Met het oog op de nieuwe 5G- en geïntegreerde voice- en data-activiteiten wil Nokia zijn processen voor orderbeheer en de toeleveringsketen versneld transformeren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6398830). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.