Managed hosting door True

T-Systems Nederland verhuist naar Utrecht

 

Het kantorengebouw 'Life' op bedrijfsterrein Papendorp in Utrecht.

T-Systems verhuist zijn hoofdkantoor in Nederland van Vianen naar het bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Het nieuwe onderkomen is een moderner pand dat volgens de automatiseerder betere mogelijkheden biedt om agile te werken. Ook richt T-Systems er een innovatiecentrum in. De verhuizing vindt eind dit jaar of begin 2019 plaats.

Het nieuwe pand wordt de standplaats voor een kleine tweehonderd medewerkers van T-Systems. 'Wij hebben voor dit pand gekozen vanwege de moderne insteek van het gebouw, de aanwezige gebouwvoorzieningen en de goede zichtlocatie langs zowel de A2 als de A12', laat een zegsvrouw weten.

Het nieuwe kantoorpand bevindt zich aan de Van Deventerlaan 31-51 in Utrecht, op Papendorp. Het pand is sinds vorig jaar in handen van een joint venture van APF International en Angelo Gorden. Die vastgoedbeheerders richten het gebouw opnieuw in voor verhuur aan zowel grote als kleine organisaties. Per augustus 2018 zijn de werkzaamheden en opent Life, zoals het kantoorconcept heet, zijn deuren.

Innovatiecentrum

T-Systems heeft een langjarige huurovereenkomst met deze joint venture getekend voor ruim 2300 m² vloeroppervlak (een deel van het pand). De verhuizing staat gepland voor eind december 2018 of begin januari 2019. Het bedrijf heeft onder meer nog tijd nodig om het innovatiecentrum in te richten.

Het Duitse ict-concern heeft in Nederland ook nog vestigingen in Den Haag (het Shell-account) en Heerlen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6350941). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.