Managed hosting door True

Aspire Systems neemt Goyello over

 

Deal handen schudden overname

De Indiase It-dienstverlener Aspire Systems heeft Goyello overgenomen, een Nederlands-Poolse softwarebouwer, gespecialiseerd in de agile-ontwikkelmethodiek. Goyello is opgericht in 2006 en heeft een kantoor in Hardinxveld-Giessendam en twee kantoren in Polen (Gdansk, Koszalin). Er werken zo'n 120 man bij het bedrijf.

Door de overname van Goyello breidt Aspire zijn nearshore-mogelijkheden in Europa uit. De meeste ontwikkelaar werken in Polen. Voor het Indiase bedrijf is dit de zesde overname in vijf jaar tijd - in 2014 nam het bijvoorbeeld het Belgische Applied Development over - en de eerste acquisitie waarbij het een ontwikkelcentrum (Gdansk) in Oost-Europa in huis haalt. Bij Aspire werken 2300 mensen; het bedrijf bedient zo'n 120 klanten wereldwijd.

Goyello is in 2006 opgericht door Peter Horsten en Arie de Bruin. Het bedrijf levert software-ontwikkeling, projectmanagement en it-advies aan Europese bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6326121). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.